Събитие

За по-добро зрение с МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“

Към МЦ „Медикал Лайф“ отвори врати оптика „Б-Оптик“ с голям набор от очила, контактни лещи и аксесоари на утвърдени брандове. Заедно в мисията за по-добро зрение. От преглед със специалист до закупуване на качествена защита.

Зрението ни носи около 90% от информацията за средата, която ни заобикаля. Това го превръща в най-ценното сетиво. Динамиката на ежедневието налага едно сериозно натоварване на нашите очи. Ето защо е необходимо да се грижим добре за тях. Редовната почивка и подходящата храна са едно от нещата, които можем да направим. Другото е да ползваме подходящи средства за предпазване.

За по-добро зрение с МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“

Ние от МЦ „Медикал Лайф“ продължаваме да изпълняваме своята мисия – да пазим здравето на нашите пациенти, като предоставяме качествена услуга от доказани специалисти. Горди сме да обявим своето партньорството с оптики „Б-Оптик“, с които заедно ще положим необходимата грижа за Вашето добро зрение.

Според СЗО в световен мащаб най-малко 2,2 млрд. души имат нарушено зрение или слепота. При поне 1 млрд. от тях това е можело да бъде предотвратено. В това число се включват хора с умерени или тежки увреждания на зрението, както и слепота по различни причини.

В един момент от живота на повечето хора идва време, когато е необходима корекция на зрението. Точно както поддържаме и другите аспекти на здравето си, трябва да се грижим и за здравето на своите очи. Във всички възрасти има много условия, които могат да нарушат зрението, но редовните очни прегледи осигурят ранно откриване на здравни проблеми и позволят лечение с очила или контактни лещи.

За по-добро зрение с МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“

Благодарение на слънчевите очила можем да бъдем защитени от вредните UV лъчи, които идват от слънцето и предизвикват проблеми с кожата и очите. Те са невидими и действието им не е свързано с усещане за топлина, което ни кара да забравим за тях, докато влиянието им ни се отразява. UV лъчите често могат да бъдат причината за появата на катаракта и макулната дегенерация. Това са причини, поради които необходимостта от UV защита целогодишно е жизнено важна. Превенцията още от ранна детска възраст също трябва да бъде приоритет, защото за разлика от възрастните, при децата вътреочната леща е по-прозрачна и по-голямо количество от UV лъчи достига до ретината.

Оптики „Б-Оптик“ присъстват на пазара устойчиво, като името им се свързва с качество на предлаганите очна оптика, аксесоари и услуги. Изборът на подходящ продукт става лесно, защото тук ще имате възможността да получите компетентна консултация от специалисти-оптици, които ще Ви помогнат в избора на стъкла, диоптрични рамки, слънчеви очила и контактни лещи.

Партньорите ни от оптики „Б-Оптик“ предлагат луксозни марки от най-голямата компания за производство на очила на световния пазар – Luxottica Group, в чието портфолио ще срещнете Ray-Ban, Versace, Vogue, Guess, Arnette, Prada, Dolce & Gabbana, Armani, Ralph Lauren, Sferoflex, abOriginal и много др. По случай откриването на своя нов обект във Варна, „Б-Оптик“ прави подарък за своите първи клиенти – 10% намаление.

За по-добро зрение с МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“

Връзката между МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“ цели да увеличи предлаганата стойност за нашите пациенти. Заповядайте на очен преглед с модерна апаратура при един от нашите доказани офтамолози, като цената ще бъде приспадната от Вашата покупка на очила или контактни лещи в оптиката.

За по-добро зрение с МЦ „Медикал Лайф“ и „Б-Оптик“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 3 =