Лазерна епилация с TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

ПРОЦЕДУРИ С ЛАЗЕР TRIODUS – ЗА ВСЕКИ ТИП КОСЪМ И КОЖА

КАКВО Е TRIODUS?Лазерна епилация с TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

Triodus – шведските технологии в ефективна услуга на клиентите на Medical Life

  • Beauty за окончателно премахване на всички косми, както и за нехирургичен и безинжекционен лицев лифтинг без разрушаване на кожното покритие.

TRIODUS събира трите най-ефективни дължини на вълната в един иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната.
SHR технология, която работи като постепенно загрява дермата до температура,която ефективно уврежда космените фоликули и предотвратява повторното им израстване, като същевременно избягва нараняване на околната тъкан.

Високата честота на повторение на късите импулси се доставя дълбоко в дермата, постигайки висока средна мощност и терапевтично ефективно натрупване на топлина, без почти никаква болка.

  • Комбинация от 3 дължини на вълната за оптимален спектър на действие
  • Бърз
  • Безболезен
  • Клинично доказани резултати
  • За всички фототипове, включително и кожа с тен

ALEX 755 nm

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма

Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове, особено за светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.

DIODE SPEED 810 nm

Време за третиране – намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (360кв.мм) работна площ за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm, нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип. С възможностите си за дълбоко проникване, лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаване на булбарната везикула и булбуса на космения фоликул, а проникването на умерена дълбочина в тъканите пък го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

YAG 1064 nm

Специално разработен както за светъл, така и за тъмен тип кожа

YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което е изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. Същевременно 1064 nm осъществява най-дълбокото проникване в космения фоликул, за да разруши булбуса и папила, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишници и интимни области. Със своята по-висока абсорбция на вода, генерирайки по-висока температура, включването на 1064 nm дължина на вълната увеличава термичния профил на цялостната процедура за постигане на найефективната лазерна епилация

КОЙ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРИТЕ?

Лазерна епилация с TRIODUS – за всеки тип косъм и кожаНадежда Великова

Завършила Медицински колеж – Варна, специалност Mедицински козметик с отличие. Специалист в областта на разкрасителните неинвазивни процедири. Завършила е обучение за работа с LPG Systems и Cellu M6 Keymodule, RF диатермия с Indiba Deep Care Elite и Лазерна епилация с TRIODUS, процедури с Forlle’d и PQAGE PROMOITALIA.

ЦЕНИ

Лазерна епилация с TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

  • 100 лв.
  • 200лв.
  • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Лазерна епилация с TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040