Процедури с лазер TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

Процедури с лазер TRIODUS – за всеки тип косъм и кожа

Какво е TRIODUS?

Triodus – шведските технологии в ефективна услуга на клиентите на Medical Life

 • Beauty за окончателно премахване на всички косми, както и за нехирургичен и безинжекционен лицев лифтинг без разрушаване на кожното покритие.

TRIODUS събира трите най-ефективни дължини на вълната в един иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната.
SHR технология, която работи като постепенно загрява дермата до температура,която ефективно уврежда космените фоликули и предотвратява повторното им израстване, като същевременно избягва нараняване на околната тъкан.

Високата честота на повторение на късите импулси се доставя дълбоко в дермата, постигайки висока средна мощност и терапевтично ефективно натрупване на топлина, без почти никаква болка.

 • Комбинация от 3 дължини на вълната за оптимален спектър на действие
 • Бърз
 • Безболезен
 • Клинично доказани резултати
 • За всички фототипове, включително и кожа с тен
triodus-doteksts

Процедури

Лазерна епилация на:

 • Лице
 • Ръце
 • Подмишници
 • Крака
 • Интим
 • Корем
 • Гръб

ALEX 755 nm

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма

Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове, особено за светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.

DIODE SPEED 810 nm

Време за третиране – намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (360кв.мм) работна площ за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm, нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип. С възможностите си за дълбоко проникване, лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаване на булбарната везикула и булбуса на космения фоликул, а проникването на умерена дълбочина в тъканите пък го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

YAG 1064 nm

Специално разработен за тъмен тип кожа

YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което е изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. Същевременно 1064 nm осъществява най-дълбокото проникване в космения фоликул, за да разруши булбуса и папила, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишници и интимни области. Със своята по-висока абсорбция на вода, генерирайки по-висока температура, включването на 1064 nm дължина на вълната увеличава термичния профил на цялостната процедура за постигане на найефективната лазерна епилация.

Кой извършва процедурите?

img-d5f329421f86bb50c5da793104710173-v-copy-copy

Мирослав Методиев

Сертифициран физикален и бюти експерт, рефлексо терапевт, кинезитерапевт и козметолог с повече от 22 години практика. Опитът му включва работа с Олимпийския комитет на Руската федерация – Русия, специализиция по метода на Ендермология на LPG Systems във Франция, водене на обучения, създаване на симултанни-съчетани методи с апаратни инжекционни и оперативни технологии за пре- и постпластични и микроестетични интервенции, иновативни рехабилитационни подходи с тежки и хронични спортни и трудови травми. Генерален представител на Apolomed и обучаващ треньор за България и Русия, издаващ сертификати за работа на компания ApolomedLondon, Shanghai за изработка на иновативни лазерни и естретични системи в областта на здравето и красотата. Генерален представител и обучаващ треньор за системи Nansly за клетъчна механо стимулация.

0-02-05-e13b8cc3dbb8eb7adc820ff699828320fe21b45b9e359801577b49ced66f0097_1c6da27a5d21a6-copy

Надежда Великова

Завършила Медицински колеж – Варна, специалност Mедицински козметик с отличие. Специалист в областта на разкрасителните неинвазивни процедири. Завършила е обучение за работа с LPG Systems и Cellu M6 Keymodule, RF диатермия с Indiba Deep Care Elite и Лазерна епилация с TRIODUS, процедури с Forlle’d и PQAGE PROMOITALIA.

Подаръчни ваучери

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

 • 100 лв.
 • 200лв.
 • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Искате ли да запазите час?

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040 или 0888814452

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.