Погрижете се за релакса и възстановяването на Вашето тяло!

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Този вид масаж е изключително полезен за хората, които работят в офис или водят заседнал начин на живот, защото помага за намаляване и премахване на умората, натрупана в тялото. Повлиява положително и на хроничната болка в кръста и гърба. Чрез масажа се стимулира кръвообращението, нервната и лимфната система. Възползвайте се от класически масаж, ако чувствате болки или скованост на тялото, страдате от стрес или неспокойствие, претърпели сте травма, имате плексит, дископатия, дискови хернии, главоболие и др. Процедурата е подходяща и за спортисти. Отличен начин е да релаксирате мускула и да стимулирате мускулното възстановяване след тежка тренировка в залата или навън. Техниката на прилагане на масажа съдържа похвати като разтриване, размачкване, пасивни движения и др. Можете да се консултирате с Вашия масажист колко често би следвало да се подлагате на процедурата. Класическият масаж в Medical Life – Beauty обхваща следните зони: гръб, врат, кръст, ръце и крака.

МАСАЖИ НА ТЯЛО И ЛИЦЕ

КЛАСИЧЕСКИ ЧАСТИЧЕН МАСАЖ

Този тип масаж обхваща само 1 зона – гръб или крака. Всички характеристики на Класическия масаж се отнасят и към него, съгласно зоната, която се третира.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ

Точно както името подсказва, целта на релаксиращия масаж е да се отпуснете и да се погрижите за спокойствието и почивката на Вашето тяло. Той може да се характеризира като цялостен и щадящ. Включва приятна музика и ароматни масла. Основните техники, които се използват са леки размачкващи движения и продължително галене на кожата и мускулите. Този масаж ще спомогне за по-добрата циркулация на кръвта във Вашето тяло. Органите и кожата ще получат по-голямо количество кислород. Насърчава детоксикация и доброто храносмилане. Всичко това благоприятства Вашия здрав сън. Мускулите стават по-спокойни и биват стимулирани да се възстановяват. Релаксиращият масаж работи чрез инстинкта на тялото да се самолекува чрез допир. Преди да си запишете час, консултирайте се с Вашия масажист.

МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ, ДЕКОЛТЕ

Този масаж спомага за по-добрия тонус на мускулатурата на лицето. Мастната секреция бива балансирана, намалява околоочните отоци и помага изключително много за преноса на хранителни вещества и кислород към клетките. Оказва благоприятно въздействие върху стреса и неспокойството. Освен това е и отлично средство за борба с признаците на стареене и бръчките. Кожата на лицето става по-стегната и се оказва позитивно влияние върху нейния цвят.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Целулитът е често срещано състояние на съединителната тъкан, което представлява проблем за много дами. Най-често се характеризира с кожа, която наподобява портокалова кора. Един от методите, които работят срещу него, е антицелулитният масаж. Той спомага за стимулиране на кръвообращението, лимфообращението и за разбиването на мастни образувания. Използва се техника, включваща интензивни и енергични движения, като се получава загряващ ефект. И не забравяйте, че Вашият масажист трябва да знае, ако сте бременна, имате възпалена кожа, наскоро сте били оперирани или сте претърпели наранявания, имате кожни алергии или др. състояние, което може да представлява риск!

ЦЕНИ

  • Класически масаж – 50 лв. за 50 минути
  • Класически частичен масаж на гръб или крака – 30 лв. за 25 минути
  • Класически релаксиращ масаж – 45 лв. за 60 минути
  • Масаж на лице, шия, деколте – 25 лв. за 25 минути
  • Антицелулитен масаж – 35 лв. за 35 минути

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040