Неаблативен ресърфейсинг на лице

Неаблативен ресърфейсинг на лице

ресърфисинг
Неаблативен ресърфейсинг на лице

Medical life – Beauty предлага иновативна процедура, която ще даде мигновен лифтинг ефект и блясък, ще повлияе на белези. 

С помощта на тривълнов пулсативен лазер се постига подмладяване на същинската дерма, без агресивно разрушаване на епидермиса и дермалния слой на тъканите. Използването на тривълновия лазер в козметологията се дължи на негови важни и ценни показатели - той дава блиц ефект без необходимост от домашна и клинична рехабилитация.

Лазерът, който се използва в центъра е Triodus Victus - александритната вълна от 755 нм. доставя идеално разпределение на меланогенезата и се явява златен стандарт за терапия на мелазма (форма на пигментация на лицето) и слънчеви петна. С помощта на диодната вълна от 810 нм. идеално се повлияват комедони, което убива тяхното развитие в бъдеще време.

Трите вълни подадени симетрично дават моментален антиейджинг ефект, за сметка на термодермията която стимулира дермалния матрикс и фибробласта да произвеждат колаген и еластин в цялостната им структура водещо до глобална неоколагенеза.

Какви ефекти да се очакват?

  • Освежаване и подмладяване на кожата – видими резултати още след 1 процедура – лифтинг ефект, избистряне на тена на лицето;
  • Намаляване и заличаване на бръчки и белези от акне;
  • Подобрява еластичността на кожата;
  • Терапия на мелазма и други форми на пигментация на лицето, повлияват се и комедони.

Нужна ли е предварителна подготовка преди процедура ресърфейсинг?

Единствената задължителна стъпка, която клиентът трябва да предприеме, е да бъде с чисто лице. Процедурата не се извършва, ако клиентът има херпес или обрив. Ако все пак имате въпроси, свържете се с нашия специалист.  

Болезнена ли е процедурата?

Неаблативният ресърфейсинг в Medical life – Beauty е абсолютно безболезнен. След процедурата няма подуване, болка или отоци.

акне

Колко процедури ресърфейсинг са нужни?

Видим ефект се наблюдава още след първата процедура, но за да е на лице дълготраен и пълен резултат е нужно предприемане на серия от процедури. Броят терапии се определят от проблема, който третираме. За антиейджинг ефект се препоръчват 2 процедури месечно. За белези от акне или други белези е необходимо да се направи курс от 3 или повече процедури за максимални резултати.

Каква е цената за процедура?

В Мedical life – Beauty се предлага:

  • Единична процедура ресърфейсинг – 230 лв. Сега на промо цена 190 лв. Свържете се с нас за още информация!
  • Пакет от 5 бр. процедури ресърфейсинг – 800 лв. (160 лв. на процедура)

 

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

  • 100 лв.
  • 200лв.
  • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Неаблативен ресърфейсинг на лице
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.