НЕАБЛАТИВЕН РЕСЪРФЕЙСИНГ НА ЛИЦЕ

НЕАБЛАТИВЕН РЕСЪРФЕЙСИНГ НА ЛИЦЕ

Неаблативен ресърфейсинг на лице

Medical life – Beauty предлага иновативна процедура, която ще даде мигновен лифтинг ефект и блясък, ще повлияе на белези. С помощта на тривълнов пулсативен лазер се постига подмладяване на същинската дерма, без агресивно разрушаване на епидермиса и дермалния слой на тъканите. Използването на тривълновия лазер в козметологията се дължи на негови важни и ценни показатели – той дава блиц ефект без необходимост от домашна и клинична рехабилитация. Лазерът, който се използва в центъра е Triodus Victus – александритната вълна от 755 нм. доставя идеално разпределение на меланогенезата и се явява златен стандарт за терапия на мелазма (форма на пигментация на лицето) и слънчеви петна. С помощта на диодната вълна от 810 нм. идеално се повлияват комедони, което убива тяхното развитие в бъдеще време. Трите вълни подадени симетрично дават моментален антиейджинг ефект, за сметка на термодермията която стимулира дермалния матрикс и фибробласта да произвеждат колаген и еластин в цялостната им структура водещо до глобална неоколагенеза.

КАКВИ ЕФЕКТИ ДА СЕ ОЧАКВАТ?

Неаблативен ресърфейсинг на лице

 • Освежаване и подмладяване на кожата – видими резултати още след 1 процедура
  – лифтинг ефект, избистряне на тена на лицето;
 • Намаляване и заличаване на бръчки и белези от акне;
 • Подобрява еластичността на кожата;
 • Терапия на мелазма и други форми на пигментация на лицето, повлияват се и комедони.

НУЖНА ЛИ Е ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ПРОЦЕДУРА РЕСЪРФЕЙСИНГ?

Единствената задължителна стъпка, която клиентът трябва да предприеме, е да бъде с чисто лице. Процедурата не се извършва, ако клиентът има херпес или обрив. Ако все пак имате въпроси, свържете се с нашия специалист.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Неаблативният ресърфейсинг в Medical life – Beauty е абсолютно безболезнен. След процедурата няма подуване, болка или отоци.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ РЕСЪРФЕЙСИНГ СА НУЖНИ?

Видим ефект се наблюдава още след първата процедура, но за да е на лице дълготраен и пълен резултат е нужно предприемане на серия от процедури. Броят терапии се определят от проблема, който третираме. За антиейджинг ефект се препоръчват 2 процедури месечно. За белези от акне или други белези е необходимо да се направи курс от 3 или повече процедури за максимални резултати.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ПРОЦЕДУРА?

В Мedical life – Beauty се предлага:

 • Единична процедура ресърфейсинг – 230 лв.  Свържете се с нас за още информация!
 • Пакет от 5 бр. процедури ресърфейсинг – 800 лв. (160 лв. на процедура)

 

ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

 • 100 лв.
 • 200лв.
 • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Неаблативен ресърфейсинг на лице

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040