биолифтинг

За какво е предназначен биолифтингът?

Контурът около очите е изключително нежна лицева зона. Характерно за кожата там е, че тя е фина, тънка и  се овлажнява най-слабо. Затова е нужно полагането на повече и по-постоянни грижи.  

Как помага процедурата по биолифтинг?

Резонансът, който се генерира от биолифтинг процедурата, е подобен на този в организма на човека. Осъществява се положително въздействие върху кръвообръщението на околоочната зона. Така клетките стават по-пропускливи и хранителните вещества биват подавани по по-ефективен начин. Апаратът генерира микроток, който прониква дълбоко в кожата, спомага за нейната хидратация и за създаването на деликатност и гладкота. Чрез него се възстановява еластичността и колагенната тъкан. Бръчкките се заглаждат.
Биолифтинг

За кого е подходящ биолифтингът?

Този апарат успява там, където много козметични продукти се провалят. Подходящ е, както за жени, така и за мъже. По-често се ползва от лица на възраст над 25 г.

Необходимо ли е да се подготвите предварително?

Най-важното е преди процедурата да не се излагате на пряка слънчева светлина без подходяща защита, защото кожата следва да бъде спокойна. Солариумът също не е за препоръчване.

За кого не е подходящ биолифтингът?

Лица със сърдечни заболявания, открити рани или изгаряния на лицето, както и някои алгергии и остри инфекции не би следвало да се подлагат на тази процедура. Ако се съмнявате, консултирайте се с нашия специалист!

Ефекти от биолифтинга

Биолифтингът може да бъде изключително благоприятен за вашето здраве и визия.Перфектна терапия  за отпуснати клепачи, торбички под очите,тъмни кръгове, финни бръчки около очите. Ето как:
  • Кръвообращението в околоочната зона бива подобрено;
  • Пропускливостта на клетките също се подобрява и по този начин подхранващите вещества навлизат по-лесно;
  • Кожата се хидратира, придобива гладък вид и става нежна и деликатна на допир;
  • Възстановяват се еластичните влакна, колагенната тъкан, а бръчките се заглаждат;
 

Какъв брой процедури ще Ви бъде нужен?

Всяко лице има своя индивидуалност. Значение имат характеристиките на Вашата кожа. Между 4 и 6 процедури ще Ви помогнат да постигнете желаните ефекти.

ЦЕНИ

  • биолифтинг - 60 лв.

 

Запазете час за консултация и процедура:  089 577 6040

 
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.