Процедури за по-стегната кожа и тяло с LPG Systems

LPG Systems – пътят, по който Ви лекуваме и подмладяваме правилно

Една наука за съединителната тъкан, действаща механично директно в ядрото на клетката, въздействаща намалянето на мастните структури и стимулация за производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина от клетъчния матрикс.

Cellu M6 – интелигентно устройство

Методът Ендермология
Моделирана съединителна тъкан с достигане на желания силует. Неограничени възможности с Ендермологията, постигнати чрез LPG Systems France – световен еталон.

picture-1

Какво всъщност представлява липомасажът, извършван с Cellu M6 в ръцете на висококвалифициран и сертифициран специалист?

Захваща се съединителнотъканна гънка, с помощта на циклична аспирация и моторизирани ролери се въздейства механично върху клетъчните структури от кожа до кост, създаваща процес липолиза и образуваща плавно придвижване в правилната посока на флуидната вълна в тялото.

Безболезнено, приятно, с трайни резултати и пролонгиращ ефект. Достиженията на липомасажа са да превръща мечтите на всяка жена в реалност. Гладка и сияйна кожа без целулит.
Стройна и сексапилна фигура за дълги години в съзвучие с природата.
Въздейства върху по-доброто функциониране на метаболизма на тъканите, активира неоколагенезата в кожата, като така се постига цялостно подмладяване на организма. Процедурите липомасаж и лифтмасаж се адаптират към чувствителността на всеки пациент, което ги прави приятни и релаксиращи.
Методът има редица благоприятни ефекти за организма. Доказаните резултати, които можете да очаквате, се наблюдават спрямо:

 •  Състоянието на кожата – постига се еластичност и добър външен вид;
 • Редуциране на обемите на тялото;
 • Контуриране на лицето и тялото;
 • Справяне с устойчивите мазнини;
 • Премахване на целулита;
 • Възстановяване след бременност;
 • По-добро функциониране на кръвоносната система;
 • Подмладяване на организма;
 • По-балансиран обмен на вещества в тялото.

Състояния, при които методът на Ендермологията на LPG Systems е приложим, са: коксартроза, артроза на големия палец на крака,
гонартроза, артрит на пръстите на ръцете,спортни травми, фибромиалгия, хипотония, заболяване на раменната, лакътната става и китката, болки
вгръбначния стълб, болки в шийния, раменния, гръдния и поясния отдел,разширени вени, оточни крака, болки в долните крайници, белези
от операции, травми и изгаряния, вторичен лимфоедем, главоболие и мигрена, стрес и нервни смущения, хипертония, разтягания, навяхвания и
схващания, лениви черва, съединително-тъканни сраствания, мускулни съкращения, нарушения на кръвообращението в крайници, умора в
краката, метаболитен синдром, тендинит и др.

Колко често и колко на брой посещения за успешна терапия ще са нужни?

Зависи от индивидуалния случай, като това се определя от специалиста в „Medical life – Beauty“. Броят често варира между 6 и 24 процедури, като
честотата може да бъде от два пъти дневно до веднъж месечно. Върху конкретния график на посещения влияят състоянието на пациента и
търсените резултати. Ясно забележимите промени настъпват след 5-6 проведени процедури. За още по-добри резултати процесът се допълва от
терапевтичен план и препоръки за режим на хранене и спорт. Той се адаптира към индивидуалните потребности на всеки посетител.
Съществено предимство на техниката е възможността за синергия с други терапии – липосукция, мезотерапия, поставяне на филъри и мезоконци. Чудесно се съчетава също с РФ диатермични , магнтини, ултразвукови, фарадни терапии.

Терапии за лице

 • Изглаждане на бръчки

Кожата започва да увисва и да губи своята плътност, създавайки бръчки и бразди, най-вече по лицето, шията, деколтето и ръцете. Други външни фактори, като слънце, стрес, тютюнопушене или дори замърсяване, могат да ускорят появата на бръчки.

 • Сияен тен

Стресът, замърсяването, липсата на сън и употребата на тютюн също са фактори, които потъмняват кожата: венозната и лимфната микроциркулация се забавя и се натрупват токсини. След това кожата губи сиянието си и тенът става мътен.

 • Уплътнява кожата

Кожата губи плътност и тоничност, носогубните гънки (линии на смях) стават по-дълбоки, а клепачите – отпуснати. Кожата постепенно се разширява, което води до общо увисване на лицето.

 • Намалете двойната брадичка

Двойната брадичка едва ли е естетически приятна и засяга както мъжете, така и жените от всички възрасти: изкривява чертите на лицето ви и утежнява лицето ви. Обикновено се причинява от натрупването на мастни маси, но може да възникне и като страничен ефект на отпусната кожа, поради намален синтез на естествени колагенови и еластинови влакна.

Видими резултати от първото посещение:
80% повишаване на хиалуроновата киселина
70% по-стегната кожа
87% намаляване на бръчките
2 пъти по-сияйна кожа

Кой извършва процедурите?

img-d5f329421f86bb50c5da793104710173-v-copy-copy

Мирослав Методиев

Сертифициран физикален и бюти експерт, рефлексо терапевт, кинезитерапевт и козметолог с повече от 22 години практика. Опитът му включва работа с Олимпийския комитет на Руската федерация – Русия, специализиция по метода на Ендермология на LPG Systems във Франция, водене на обучения, създаване на симултанни-съчетани методи с апаратни инжекционни и оперативни технологии за пре- и постпластични и микроестетични интервенции, иновативни рехабилитационни подходи с тежки и хронични спортни и трудови травми. Генерален представител на Apolomed и обучаващ треньор за България и Русия, издаващ сертификати за работа на компания ApolomedLondon, Shanghai за изработка на иновативни лазерни и естретични системи в областта на здравето и красотата. Генерален представител и обучаващ треньор за системи Nansly за клетъчна механо стимулация.

img-c48772b58fb35605f81ec4a9c050269c-v-copy

Берна Алиева

Завършва Медицински колеж – Варна, специалност рехабилитация и физикална медицина с пълно отличие. Строго профилиран специалист в областта на механостимулативните, диатермични, магнитотерапевтични, кохерентнофотонни технологии. Специализира магистърска степен- Здравен мениджмънт и медикосоциални грижи в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

Искате ли да запазите час?

Запазете час за консултация и процедура:

0888814452 или 0893614217

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.