LPG SYSTEMS – ПЪТЯТ, ПО КОЙТО ВИ ЛЕКУВАМЕ И ПОДМЛАДЯВАМЕ ПРАВИЛНО

Процедури за по-стегната кожа и тяло с LPG SystemsЕдна наука за съединителната тъкан, действаща механично директно в ядрото на клетката, въздействаща намалянето на мастните структури и стимулация за производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина от клетъчния матрикс.

Cellu M6 – интелигентно устройство

Методът Ендермология
Моделирана съединителна тъкан с достигане на желания силует. Неограничени възможности с Ендермологията, постигнати чрез LPG Systems France – световен еталон.

Какво всъщност представлява липомасажът, извършван с Cellu M6 в ръцете на висококвалифициран и сертифициран специалист?

Захваща се съединителнотъканна гънка, с помощта на циклична аспирация и моторизирани ролери се въздейства механично върху клетъчните структури от кожа до кост, създаваща процес липолиза и образуваща плавно придвижване в правилната посока на флуидната вълна в тялото.

Безболезнено, приятно, с трайни резултати и пролонгиращ ефект. Достиженията на липомасажа са да превръща мечтите на всяка жена в реалност. Гладка и сияйна кожа без целулит.
Стройна и сексапилна фигура за дълги години в съзвучие с природата.
Въздейства върху по-доброто функциониране на метаболизма на тъканите, активира неоколагенезата в кожата, като така се постига цялостно подмладяване на организма. Процедурите липомасаж и лифтмасаж се адаптират към чувствителността на всеки пациент, което ги прави приятни и релаксиращи.
Методът има редица благоприятни ефекти за организма. Доказаните резултати, които можете да очаквате, се наблюдават спрямо:

 • Състоянието на кожата – постига се еластичност и добър външен вид;
 • Редуциране на обемите на тялото;
 • Контуриране на лицето и тялото;
 • Справяне с устойчивите мазнини;
 • Премахване на целулита;
 • Възстановяване след бременност;
 • По-добро функциониране на кръвоносната система;
 • Подмладяване на организма;
 • По-балансиран обмен на вещества в тялото.

 

Процедури за по-стегната кожа и тяло с LPG SystemsСъстояния, при които методът на Ендермологията на LPG Systems е приложим, са: коксартроза, артроза на големия палец на крака,
гонартроза, артрит на пръстите на ръцете,спортни травми, фибромиалгия, хипотония, заболяване на раменната, лакътната става и китката, болки
вгръбначния стълб, болки в шийния, раменния, гръдния и поясния отдел,разширени вени, оточни крака, болки в долните крайници, белези
от операции, травми и изгаряния, вторичен лимфоедем, главоболие и мигрена, стрес и нервни смущения, хипертония, разтягания, навяхвания и
схващания, лениви черва, съединително-тъканни сраствания, мускулни съкращения, нарушения на кръвообращението в крайници, умора в
краката, метаболитен синдром, тендинит и др.

Колко често и колко на брой посещения за успешна терапия ще са нужни?

Зависи от индивидуалния случай, като това се определя от специалиста в „Medical life – Beauty“. Броят често варира между 6 и 24 процедури, като
честотата може да бъде от два пъти дневно до веднъж месечно. Върху конкретния график на посещения влияят състоянието на пациента и
търсените резултати. Ясно забележимите промени настъпват след 5-6 проведени процедури. За още по-добри резултати процесът се допълва от
терапевтичен план и препоръки за режим на хранене и спорт. Той се адаптира към индивидуалните потребности на всеки посетител.
Съществено предимство на техниката е възможността за синергия с други терапии – липосукция, мезотерапия, поставяне на филъри и мезоконци. Чудесно се съчетава също с РФ диатермични , магнтини, ултразвукови, фарадни терапии.

 

Терапии за лице

 • Изглаждане на бръчки

Кожата започва да увисва и да губи своята плътност, създавайки бръчки и бразди, най-вече по лицето, шията, деколтето и ръцете. Други външни фактори, като слънце, стрес, тютюнопушене или дори замърсяване, могат да ускорят появата на бръчки.

 • Сияен тен

Стресът, замърсяването, липсата на сън и употребата на тютюн също са фактори, които потъмняват кожата: венозната и лимфната микроциркулация се забавя и се натрупват токсини. След това кожата губи сиянието си и тенът става мътен.

 • Уплътнява кожата

Кожата губи плътност и тоничност, носогубните гънки (линии на смях) стават по-дълбоки, а клепачите – отпуснати. Кожата постепенно се разширява, което води до общо увисване на лицето.

 • Намалете двойната брадичка

Двойната брадичка едва ли е естетически приятна и засяга както мъжете, така и жените от всички възрасти: изкривява чертите на лицето ви и утежнява лицето ви. Обикновено се причинява от натрупването на мастни маси, но може да възникне и като страничен ефект на отпусната кожа, поради намален синтез на естествени колагенови и еластинови влакна.

Видими резултати от първото посещение:
80% повишаване на хиалуроновата киселина
70% по-стегната кожа
87% намаляване на бръчките
2 пъти по-сияйна кожа

 

Кой извършва процедурите?

Процедури за по-стегната кожа и тяло с LPG SystemsНадежда Великова

Завършила Медицински колеж – Варна, специалност Mедицински козметик с отличие. Специалист в областта на разкрасителните неинвазивни процедири. Завършила е обучение за работа с LPG Systems и Cellu M6 Keymodule, RF диатермия с Indiba Deep Care Elite и Лазерна епилация с TRIODUS, процедури с Forlle’d и PQAGE PROMOITALIA.

ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Разкрасителни неинвазивни процедури с премиум козметиката на Forlle’d
Pluryal Mesoline – мезотерапия с видим ефект
Pluryal Injectables – филъри за лицево ремоделиране
Разкрасителни процедури с филъри и козметика от TEOSYAL
PQAGE PROMOITALIA – Пилинг от ново поколение
Процедури с LPG Systems и Cellu M6 Keymodule
Процедури с лазер TRIODUS

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

100 лв.
200лв.
500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Процедури за по-стегната кожа и тяло с LPG Systems

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040