Интересно

МЦ „Медикал лайф“ предлага ефективно решение в борбата за нашето здраве и красота

МЦ „Медикал лайф“ предлага ефективно решение в борбата за нашето здраве и красота

Първокачествената грижа за пациентите е мисия и кауза, която медицински център „Медикал лайф“ следва неотлъчно.

Основен проблем пред женската част от обществото е борбата с целулита. От него са засегнати над 80% от дамите по света. Но какво всъщност представлява този проблем и защо е опасен?

Най-общо казано, целулитът представлява нарушение на съединителната тъкан, което засяга лимфната и кръвоносната система. Уврежда се кожата, в която се включва мастната клетъчна тъкан, поддържана с архитектура. Затова често го свързваме с понятието „портокалова“ кожа, което се характеризира с наличие на трапчинки и неравности, подобно на текстурата на оранжевия цитрус. За съжаление твърде рядко или бавно хората осъзнават, че външните проблеми отразяват вътрешни такива. Те могат да бъдат свързани с увеличаване на размера на мастните клетки, нарушена функция на кръвообращение и др.

Добрата новина е, че има лесен и безболезнен начин за справяне с проблема. Това се случва по така наречения метод на Ендермологията, разработен от френската компания LPG Systems, която е световно призната като лидер в областта. По същество методът представлява терапия на съединителната тъкан, като статистиката сочи постигнатите високи резултати. Процесът се извършва чрез съвременния апарат Cellu M6 Keymodule. Неговата функция е да обработва кожата неинвазивно и без болка, като от една страна се извършва всмукване, а от друга разтриване. Положителното влияние на технологията се свързва със значими постижения върху бедрата, ханша, корема и ръцете. Не се наблюдават странични ефекти.

Целта на техниката е да влияе върху съединителната тъкан и нейните клетки, така че организмът да оздравее и да се подмлади. Вероятно вече знаете, че в МЦ „Медикал лайф“ работят отлични професионалисти. За Вас ще се погрижи Мирослав Методиев, който е доказан бюти експерт, рефлексо терапевт, кинезитерапевт и козметолог с повече от 22 години практика. Опитът му включва работа с Олимпийския комитет на Руската федерация – Русия, специализиция по метода на Ендермология на LPG Systems във Франция, водене на обучения, създаване на методики в областта и др.

МЦ „Медикал лайф“ предлага ефективно решение в борбата за нашето здраве и красота

Упражненията и правилното хранене не винаги са достатъчни. Там, където те се провалят, масажът постига желаните ефекти. LPG техниката спомага за премахването на целулита и трудностите, създадени от него. Това става чрез намаляване на мазнините, които не се подчиняват на спорт и диети. Неравната кожа се изглажда, като по този начин се постига по-приятен за окото външен вид. Методът спомага за подобряване на състоянието на кожата след бременност и липосукция, подпомага процесите на възстановяване, когато говорим за спорт, и представлява незаменим начин за лекуване на съединителната тъкан.

Същността на метода на Ендермология на LPG Systems се изразява в процес, включващ цикличен вакуум и ролери, които извършват движение в различни посоки. По този начин се достига необходимия ефект върху тялото, така че то да бъде стегнато, подмладено и по-добре скулптурирано. Cellu M6 Keymodule извършва липомасаж, който осъществява балансиране на процесите по струпване на мастни клетки, както и тяхното премахване от организма. Въздейства върху по-доброто функциониране на метаболизма на тъканите, редуцира токсините и активира неоколагенезата в кожата, като така се постига цялостно подмладяване на организма. Процедурите липомасаж и лифтмасаж се адаптират към чувствителността на всеки пациент, което ги прави приятни и релаксиращи.

МЦ „Медикал лайф“ предлага ефективно решение в борбата за нашето здраве и красота

Методът има редица благоприятни резултати за организма. Доказаните ефекти, които можете да очаквате, се наблюдават спрямо:
– Здравето на кожата – постига се еластичност и добър външен вид;
– Редуциране на обемите на тялото;
– Контуриране на лицето и тялото;
– Справяне с устойчивите мазнини;
– Премахване на целулита;
– Възстановяване след бременност;
– По-добро функциониране на кръвоносната система;
– Подмладяване на организма;
– По-балансиран обмен на вещества в тялото.

Състояния, при които методът на Ендермологията на LPG Systems е приложим, са: коксартроза, артроза на големия палец на крака, гонартроза, артрит на пръстите на ръцете, фибромиалгия, хипония, заболяване на раменната, лакътната става и китката, болки в гръбначния стълб, болки в шийния, раменния, гръдния и поясния отдел, болки в долните крайници, белези от операции, травми и изгаряния, вторичен лимфоедем, главоболие и мигрена, стрес и нервни смущения, хипертония, разтягания, навяхвания и схващания, лениви черва, съединително-тъканни сраствания, мускулни съкращения, нарушения на кръвообращението в крайници, умора в краката, метаболитен синдром, тендинит и др.

Колко често и колко на брой посещения за успешна терапия ще са нужни зависи от индивидуалния случай, като това се определя от специалист. Броят често варира между 6 и 24 процедури, като честотата може да бъде един път на месец или до два пъти дневно. Върху конкретния график на посещения влияят състоянието на пациента и търсените резултати. Ясно забележимите промени настъпват след 5-6 проведени процедури. За още по-добри резултати процесът се допълва от терапевтичен план и препоръки за режим на хранене и спорт. Той се адаптира към индивидуалните потребности на всеки посетител.

Можете да се доверите на метода на Ендермология на LPG Systems, защото той действа. Неговите ефекти са доказани, а прилагането му е неинвазивно (без хирургическа намеса) и лишено от болка и рискове. Само след няколко процедури ще забележите така желаните ефекти, които съчетани с правилния начин на живот, ще бъдат трайни и ще ви помогнат да забравите за проблемната кожа. Съществено предимство на техниката е възможността за синергия с други терапии – липосукция, мезотерапия, поставяне на филъри и др.

От своето създаване МЦ „Медикал лайф“ предоставя медицинска услуга на високо ниво, която се осъществява от специалисти с богат опит, служещи си с модерна апаратура. Отличните стандарти на работа предлагат на пациентите чувство за сигурност и спокойствие.
На тел. 0888814452 ще получите директна консултация от Мирослав Методиев – физикален и бюти експерт. Запазете своя първи час сега!

МЦ „Медикал лайф“
www.medicallife.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Васил Петлешков“ 3
Телефони на регустратура: 052 630 000; 0877 700 434; 0877 700 724
E-mail: info@medicallife.bg
Facebook страница: МЦ „Медикал лайф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight − three =