КАК РАБОТИ ПРОЦЕДУРАТА?

RF апаратът създава топлина чрез преобразуването на електрическото съпротивления на кожата. Когато потокът на енергията срещне съпротивление, бива създавана топлина. Радиочестотният апарат разпределя тази енергия по равномерен начин в тъканта. Топлината допринася за изграждането на нов колаген. Така кожата се стяга, а бръчките намаляват. Новият колаген се възстановява в зоните, където е загубен вследствие процеса на стареене. Има моментален, видим лифтинг ефект още след първата процедура.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА RF ПРОЦЕДУРАТА

Тази процедура има подмладяващо за кожата действие. Насочена е към лифтинг на лице, шия и деколте. Специфични приложения има при двойна брадичка, провиснали бузи и торбички около очите.

СХЕМА НА ПОСЕЩЕНИЯ И РЕЗУЛТАТИ

Специалистите препоръчват между 6 и 10 процедури веднъж седмично или през седмица. Минималният интервал е 7-14 дни. Продължителността следва да бъде 30-40 мин. За краен резултат трябва да минат няколко месеца. Постигнатите ефекти са дълготрайни! Важно е да знаете, че терапията е неинвазивна, няма наличие на болка, както и рискове от изгаряне. Приложима е през цялата година и за всеки тип кожа. Процедура има благоприятно въздействие и върху естетични процедури като ботокс, химични пилинги и мезотерапия.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ (RF)

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Бременност, месечен цикъл, автоимунни заболявания, злокачествени заболявания, сърдечен пейсмейкър и др. апарати. Уредът не се прилага и върху чувствителни части на тялото като адамова ябълка и горен клепач на око.

РЕЗУЛТАТИ

Процедурата спомага за следните резултати:

  • Подмладяване на кожата, постигане на здрава и стегната кожа;
  • Изглаждане на бръчките;
  • Повдигане на отпусната кожа;
  • Оформяне на лицевия контур.

ЦЕНИ

  • РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ (RF) – 60 лв.

 

Запазете час за консултация и процедура:

089 577 6040