д-р Любослава Иванова

Урология

Още за д-р Иванова

Д-р Любослава Иванова е част от екипа на МЦ „Медикал лайф“ от 2021 г. Завършва медицина през 2012 г. в МУ-Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“. Допълнително образование получава в гр. Бари, Италия в реномирана клиника по урология. Специалността си по урология получава към МБАЛ „Света Анна – Варна“ АД през 2020 г. Участва в множество урологични форуми в страна и чужбина.

Д-р Иванова е с 8 години опит, който преминава през МБАЛ „Света Анна – Варна“ АД, МЦРМ „Радост“ и в частна практика. Тя извършва лазерно лечение на стрес инконтинеция, свръх активен пикочен мехур, естетични процедури и др.

Владее отлично английски и италиански език.

Урологията поставя фокус върху заболяванията на пикочо-отделителната система и репродуктивната система при мъжете. Тя е комплексна област на медицината, в чиито инструментариум се включват методи на профилакта, диагностика, лечение и хирургия.

Специалистът по урология помага при камъни в бъбреците, уголемяване на простата, синдром на болезнения пикочен мехур, простатит, рак на бъбреците, рак на пикучния мехур  и др.

Запазете своя час при д-р Мирчев бързо и лесно чрез платформата Superdoc.

добър уролог

Искате ли да запазите час?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.