Още за д-р Иванова

Д-р Любослава Иванова е част от екипа на МЦ „Медикал лайф“ от 2021 г. Завършва медицина през 2012 г. в МУ-Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“. Допълнително образование получава в гр. Бари, Италия в реномирана клиника по урология. Специалността си по урология получава към МБАЛ „Света Анна – Варна“ АД през 2020 г. Участва в множество урологични форуми в страна и чужбина.

Д-р Иванова е с 8 години опит, който преминава през МБАЛ „Света Анна – Варна“ АД, МЦРМ „Радост“ и в частна практика. Тя извършва лазерно лечение на стрес инконтинеция, свръх активен пикочен мехур, естетични процедури и др.

В МЦ „Медикал лайф“, гр. Варна д-р Любослава Иванова извършва процедури по урофлоуметрия. Научете повече!

Владее отлично английски и италиански език.

Урологията поставя фокус върху заболяванията на пикочо-отделителната система и репродуктивната система при мъжете. Тя е комплексна област на медицината, в чиито инструментариум се включват методи на профилакта, диагностика, лечение и хирургия.

Специалистът по урология помага при камъни в бъбреците, уголемяване на простата, синдром на болезнения пикочен мехур, простатит, рак на бъбреците, рак на пикучния мехур  и др.

Запазете своя час при д-р Любослава Иванова бързо и лесно чрез платформата Superdoc.

Добър уролог Варна
Д-Р ЛЮБОСЛАВА ИВАНОВА

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС?

ЗАПАЗИ ЧАС