Още за д-р Жеков

Д-р Живко Стоянов Жеков завършва Медицински университет – Варна през 1987 година. През 1992 година продължава своето образование в Националния институт по гинекология в град София. Там той изучава абдоминална хирургия, ултразвукова диагностика, гинекологична ендокринология, рискова бременост и хистерография. Специлизира в Университетската болница в град Хадаса, Израел, където изучава: „Вагинална лапароскопска и хистероскопска ендоскопска хирургия и IVF процедури”. Но с това той не спира да се развива в професията си. През 2006 година изучава в Медицински университет – София: „Ендоскопски техники в гинекологията”.

Д-р Жеков е силно мотивиран специалист, който иска да се развива и да помага на пациентите си по най-добрия начин. От завършването си до сега има над 30 годишен опит в сферата на медицината. Работил е в МБАЛ – Силистра АД – град Силистра, Медицинска академия – град София, МБАЛ „Света Анна” АД – град Варна, СБАГАЛ „Проф д-р Д.СТаматов” ЕООД – град Варна и Университетска болница Хадаса в град Ерусалим. В момента е началник на отделението по гинекология към СБАГАЛ  „Проф д-р Д.Стаматов” в град Варна.

Д-р Жеков е участвал в многобройни национални конгреси и семинари по гинекология.

Той подхожда към всеки пациент с професионализъм и съпричастност към проблема му. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, изследвания и процедури за проследяване на бремености и раждане, лапароскопски и други гинекологични операции.

Д-Р ЖИВКО ЖЕКОВ

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС?

ЗАПАЗИ ЧАС