д-р Живко Жеков

Акушерство и гинекология

Още за д-р Жеков

Д-р Живко Стоянов Жеков завършва Медицински университет – Варна през 1987 година. През 1992 година продължава своето образование в Националния институт по гинекология в град София. Там той изучава абдоминална хирургия, ултразвукова диагностика, гинекологична ендокринология, рискова бременост и хистерография. Специлизира в Университетската болница в град Хадаса, Израел, където изучава: „Вагинална лапароскопска и хистероскопска ендоскопска хирургия и IVF процедури”. Но с това той не спира да се развива в професията си. През 2006 година изучава в Медицински университет – София: „Ендоскопски техники в гинекологията”.

Д-р Жеков е силно мотивиран специалист, който иска да се развива и да помага на пациентите си по най-добрия начин. От завършването си до сега има над 30 годишен опит в сферата на медицината. Работил е в МБАЛ – Силистра АД – град Силистра, Медицинска академия – град София, МБАЛ „Света Анна” АД – град Варна, СБАГАЛ „Проф д-р Д.СТаматов” ЕООД – град Варна и Университетска болница Хадаса в град Ерусалим. В момента е началник на отделението по гинекология към СБАГАЛ  „Проф д-р Д.Стаматов” в град Варна.

Д-р Жеков е участвал в многобройни национални конгреси и семинари по гинекология.

Той подхожда към всеки пациент с професионализъм и съпричастност към проблема му. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, изследвания и процедури за проследяване на бремености и раждане, лапароскопски и други гинекологични операции.

добър лекар в медицински център Медикал лайф Варна

Искате ли да запазите час?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.