д-р Станка Ангелова

Детски болести

Още за д-р Ангелова

Д-р Станка Ангелова е дългогодишен специалист „Детски болести“ със завършено образование в Медицински университет – гр. Варна, където придобива и специалност „Педиатрия“. Член е на Педиатричната асоциация в България и на Педиатрично дружество – гр. Варна. Като лекар – специалист във всички звена на педиатрията, д-р Ангелова има близо 40-годишен опит и стаж. В годините последователно работи като участъков педиатър, лекар в Детско отделение на МБАЛ „Св. Анна– гр. Варна, била е част от екипа лекари на Спешно детско отделение. Има придобити квалификации по Токсикология и отравяне в “Клиника по Токсикология” към Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Николай Иванович Пирогов“ – гр. София.

Д-р Ангелова има признание за един от петте най-добри педиатри на Варна в класацията на Дарик радио за 2015 г. Клиничните й интереси са във всички направления на педиатрията – детски болести, детска пулмология и алергии, профилактика и имунитет, включително и чрез възможностите на хомеопатия, Шуслерова терапия, средства на тибетската медицина.

„В добрата грижа за здравето на детето винаги се стремя да привличам родителите на своя страна, защото мисията ни е обща. Като лекар аз ще дам най-доброто от себе си – знания, опит, лично отношение, но с родителите заедно можем да постигнем много.“

Имате някакви въпроси?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.