RF диатермия с Indiba Deep Care ELITE

Вашата кожа е най-красивият пейзаж.

Какво е INDIBA Deep Care ELITE?
Системата INDIBA ® Deep Care е базирана на доказаната технология CRET®

Технологията INDIBA ® Deep Care е базирана на доказаната система CRET®. Работейки с честота 448kHz, технологията INDIBA ®Deep Care генерира три биологични ефекта: биостимулация, васкуларизация ихиперактивация. Тези процеси увеличават метаболитната активност на клетките, притока на кръв и циркулацията, като същевременно подобряват тъканната и клетъчната оксигенация. Ефектите също така подпомагат създаването на нов колаген, детоксикират тъканите и поддържат лимфен дренаж. Работейки със специфичната честота от 448kHz, INDIBA може да работи и на субтермално ниво, което ви позволява да осигурите лечение на чувствителни зони и остра регенерация на тъкани (незабавно следоперативно, прясно образувани и стари белези след агресивно лечение).

Кога се използва?

 • След хирургични и нехирургични операции Хирургичните операции могат да генерират възпаление, болка, оток, синини и белези.

INDIBA Deep Care помага за ускоряванена възстановяването на тъканите, което прави възстановяването по-малко болезнено и травматично. Благодарение на INDIBA технологията, тя действа и на подтермично ниво (без термичен ефект), което позволява зоната да бъде третирана в същия ден с операцията. INDIBA Deep Care насърчава по-бързата и по-дълбока регенерация на тъканите, с видими резултати от първата сесия. INDIBA® Deep Care може да се използва като основно лечение, но и като интегрирана част от медицинските козметични процедури за подобряване на резултатите, заедно с подобряване на общото преживяване за пациента.

 • Естетична медицина

Често срещаните методи на лечение в естетичната медицина биха могли да повредят тъканите, активирайки естествените лечебни механизми на тялото. Леченията INDIBA®Deep Care не причиняват увреждане, могат да се използват в комбинация с други лечения и могат да оптимизират регенерацията на увредената тъкан. Това е неинвазивно лечение, безопасно и релаксиращо за пациентите, без ограничения на сесията и резултатите са видими от първото лечение.

 • При белези, синини, възпаления
 • При целулит
 • Подобряване на резултатите от липосукция или липоскулпция
 • Предотвратяване на фиброза
 • Възстановяване след лечение (пилинг, лазер, инфилтрации, дермабразии, IPL, изгаряния, фракционен CO2 и т.н.)
 • Болка (хронична тазова болка, вагинизъм, тазови възпалителни заболявания, след операция, след лечение, и други) Използването на INDIBA® Deep Care помага за намаляване на болката и използването на обезболяващи, като се избягват странични ефекти и се ускорява процеса на възстановяване на пациента. INDIBA може да се използва за лечение / като част от лечението на:
 • PRP Плазмотерапия при косопад
 • Укрепване на косата
 • Импланти за коса Защо Indiba Deep Care ELITE е толкова ефективен?
  Радиочестотата Proionic безопасно преминава през тялото , като е много по-ефективна в дълбоките тъкани от алтернативните монополарни редиочестотни системи. В допълнение към това неговата специфична честота повишава биостимулацията като напълно спазва естествената клетъчна физиология. В резултат на това ефектите са не само повърхностно видими, но и дълбоко генерирани с дълготрайни ефекти.

Колко е ефективен Indiba Deep Care?
Клиничните изследвания на терапии са били проведени през последните 10 години в редица терапевтични и естетически центрове в Европа и Япония.

Резултатите са били много добри, с положителна висока удовлетвореност на пациента и ниво на подобрение над:
82% при намаляване на целулита
87% при стягане на кожата
90% при оформяне за тялото и
95% при преди и след операция

Кой извършва процедурите?

img-d5f329421f86bb50c5da793104710173-v-copy-copy

Мирослав Методиев

Сертифициран физикален и бюти експерт, рефлексо терапевт, кинезитерапевт и козметолог с повече от 22 години практика. Опитът му включва работа с Олимпийския комитет на Руската федерация – Русия, специализиция по метода на Ендермология на LPG Systems във Франция, водене на обучения, създаване на симултанни-съчетани методи с апаратни инжекционни и оперативни технологии за пре- и постпластични и микроестетични интервенции, иновативни рехабилитационни подходи с тежки и хронични спортни и трудови травми. Генерален представител на Apolomed и обучаващ треньор за България и Русия, издаващ сертификати за работа на компания ApolomedLondon, Shanghai за изработка на иновативни лазерни и естретични системи в областта на здравето и красотата. Генерален представител и обучаващ треньор за системи Nansly за клетъчна механо стимулация.

img-c48772b58fb35605f81ec4a9c050269c-v-copy

Берна Алиева

Завършва Медицински колеж – Варна, специалност рехабилитация и физикална медицина с пълно отличие. Строго профилиран специалист в областта на механостимулативните, диатермични, магнитотерапевтични, кохерентнофотонни технологии. Специализира магистърска степен- Здравен мениджмънт и медикосоциални грижи в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

Искате ли да запазите час?

Запазете час за консултация и процедура:

0888814452 или 0893614217

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.