Мезотерапията е утвърдена процедура, която дава на пациентите решение за редица медицински и естетически проблеми. В средната част на кожата се въвеждат полезни за нея и организма активни вещества. Където козметичните продукти не успяват да проникват, мезотерапията е силно ефективна. В кожата се инжектират витамини, аминокиселни, ензими, хиалуронова киселина и др. Те я подмладват и подобряват нейното състояние.

Продуктите, с които работим в Medical life Beauty са на Pluryal – доказан бранд, който се развива активно на пазара и предлага персонализирани решения.

Актуалните продукти на марката, които се предлагат в нашия център, са:

PLURYAL MESOLINE REFRESH

PLURYAL MESOLINE REFRESH

Този вид мезотерапия е създаден да хидратира и регенерира кожата в дълбочина. Съдържанието на хиалуронова киселни (40 мг) и растителни стволови клетки в продукта е най-високо спрямо останалите. Тези вещества се допълват от голямо разнообразие витамини, като заедно те подпомагат по-здравата кожа и по-красивия и равен тен. Основните ефекти на Pluryal Mesoline Refresh са свързани с постигането на по-добра еластичност на кожата, нейното заздравяване и намаляването на фините бръчки.

За добра ефективност експертите препоръчват между 4 и 8 процедури.

PLURYAL MESOLINE TIGHT

Pluryal Mesoline
Тези продукт и терапия предлага стягане на кожата на лицето, шията и деколтето. Успехът им се дължи на DMAE-диметиламиноетанол, чиято функия е да контрахира мускулите. Съдържат се още пантенол и силиций – те са стимулант за образуването на колаген и дълбока хидратация. Pluryal Mesoline Tight ще Ви направи по-самоуверени и здрави. Основните ефекти на продукта се изразяват в стягане на кожата, озаряване и подхранване.

Препоръчват се между 5 и 8 процедури.

PLURYAL MESOLINE CLEAR

PLURYAL MESOLINE CLEAR

Мезотерапия – съюзник в борбата с акнето. В състава си има ретинил, палмитат, витаним В комплекс и гинко билоба. Те действат противовъзпалително и като имунорегулатор. Кожата се хидратира, редуцира се трансфера на меланин и се осъществява контрол върху шансовете за следвъзпалителна хиперпигментация. Pluryal Mesoline Clear постига ефективност при по-чистата и ясна кожа, както и при регулацията на себумна активност.

Специалистите посочват между 6 и 8 процедури като необходими за добри резултати.

PLURYAL MESOLINE SHINE

PLURYAL MESOLINE SHINE

Този вариант на мезотерапия подпомага изсветляването на тена и неговото уеднаквяване. Механиката на действие е свързана с обновяване на кожата на клетъчно ниво. Това става чрез аскорбиновата киселина, която се съдържа в продукта. Процедурата има резултатност при свиването на порите и намаляването на черните точки.

Спомага и за добрата регенерация.

Препоръчват се между 4 и 8 процедури.

PLURYAL MESOLINE HAIR

PLURYAL MESOLINE HAIR

Иновативна мезотерапевтична процедура, която е разработен с основната цел да помогне при спиране на състоянието на косопад. В съдържанието на продукта влизат меден пептид, растителни стволови клетки, витамини и аминокиселини, хиалуронова киселина. Тези вещества стимулират растежа на стволови клетки, заздравяват косъма и хидратират. Основните ефекти, които донася Pluryal Mesoline Hair, са сгъстяване на косата, намаляване на косопада и подобрване на структурата на косъма.

За оптимални резултати се препоръчват между 6 и 8 процедури.

PLURYAL MESOLINE FACECONTOUR

Pluryal Mesoline

 

Тази терапия предлага възможност за ремоделиране на контура на лицето. Базира се на иновативна формула, която включва дезоксихолева киселина, билката конска опашка, семена от конски кестен, както и гинко билоба. Мезотерапията с този продукт таргетира двойната брадичка – стопява мазнините, регенира кожата и я предпазва от негативни ефекти.

Специалистите препоръчват поне 4-5 процедури.

PLURYAL MESOLINE BODYCONTOUR

PLURYAL MESOLINE BODYCONTOUR Мезотерапевтичната процедура, която действа върху лицето и тялото е Pluryal Mesoline Bodycontour. Тя влияе върху ремоделирането и оформянето чрез стопяване на локалните мастни натрупвания. В съдържанието си включва фосфатидилхолин 5%. Това вещество трансформира мастните натрупвания в течност, която по естествен път бива извеждана от тялото.

Pluryal Mesoline Bodycontour действа оформящо и ремоделиращо като стопява локалните маястрни натрупвания по лицето и тялото.Съдържащият се фосфатидилхолин 5% превръща мастните натрупвания в течност, която бива изхвърлена от тялото по естествен път. С този продукт се постигат отлични резултатите в оформянето на силуета и премахването на двойна брадичка.

Експертите препоръчват между 4 и 8 процедури.

ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

  • Разкрасителни неинвазивни процедури с премиум козметиката на Forlle’d
  • Pluryal Mesoline – мезотерапия с видим ефект
  • Pluryal Injectables – филъри за лицево ремоделиране
  • Разкрасителни процедури с филъри и козметика от TEOSYAL
  • PQAGE PROMOITALIA – Пилинг от ново поколение
  • Процедури с LPG Systems и Cellu M6 Keymodule
  • Процедури с лазер TRIODUS

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

  • 100 лв.
  • 200лв.
  • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Pluryal Mesoline

Запазете час за консултация и процедура:

070 013 897