Pluryal Mesoline - мезотерапия с видим ефект в Medical life Beauty Варна

 

 


 

Мезотерапията е утвърдена процедура, която дава на пациентите решение за редица медицински и естетически проблеми. В средната част на кожата се въвеждат полезни за нея и организма активни вещества. Където козметичните продукти не успяват да проникват, мезотерапията е силно ефективна. В кожата се инжектират витамини, аминокиселни, ензими, хиалуронова киселина и др. Те я подмладват и подобряват нейното състояние.

Продуктите, с които работим в Medical life Beauty са на Pluryal – доказан бранд, който се развива активно на пазара и предлага персонализирани решения.

Процедурите се извършват от опитния ни дерматолог - д-р Милка Димитрова. За нея можете да прочетете повече тук.

Актуалните продукти на марката, които се предлагат в нашия център, са:

Pluryal Mesoline Refresh

Pluryal Mesoline

Този вид мезотерапия е създаден да хидратира и регенерира кожата в дълбочина. Съдържанието на хиалуронова киселни (40 мг) и растителни стволови клетки в продукта е най-високо спрямо останалите. Тези вещества се допълват от голямо разнообразие витамини, като заедно те подпомагат по-здравата кожа и по-красивия и равен тен. Основните ефекти на Pluryal Mesoline Refresh са свързани с постигането на по-добра еластичност на кожата, нейното заздравяване и намаляването на фините бръчки.

За добра ефективност експертите препоръчват между 4 и 8 процедури.

Pluryal Mesoline Tight

Pluryal Mesoline

Тези продукт и терапия предлага стягане на кожата на лицето, шията и деколтето. Успехът им се дължи на DMAE-диметиламиноетанол, чиято функия е да контрахира мускулите. Съдържат се още пантенол и силиций – те са стимулант за образуването на колаген и дълбока хидратация. Pluryal Mesoline Tight ще Ви направи по-самоуверени и здрави. Основните ефекти на продукта се изразяват в стягане на кожата, озаряване и подхранване.

Препоръчват се между 5 и 8 процедури.

Pluryal Mesoline Clear

Pluryal Mesoline

Мезотерапия - съюзник в борбата с акнето. В състава си има ретинил, палмитат, витаним В комплекс и гинко билоба. Те действат противовъзпалително и като имунорегулатор. Кожата се хидратира, редуцира се трансфера на меланин и се осъществява контрол върху шансовете за следвъзпалителна хиперпигментация. Pluryal Mesoline Clear постига ефективност при по-чистата и ясна кожа, както и при регулацията на себумна активност.

Специалистите посочват между 6 и 8 процедури като необходими за добри резултати.

Pluryal Mesoline Shine

Pluryal Mesoline

Този вариант на мезотерапия подпомага изсветляването на тена и неговото уеднаквяване. Механиката на действие е свързана с обновяване на кожата на клетъчно ниво. Това става чрез аскорбиновата киселина, която се съдържа в продукта. Процедурата има резултатност при свиването на порите и намаляването на черните точки.

Спомага и за добрата регенерация.

Препоръчват се между 4 и 8 процедури.

Pluryal Mesoline Hair

Pluryal Mesoline

Иновативна мезотерапевтична процедура, която е разработен с основната цел да помогне при спиране на състоянието на косопад. В съдържанието на продукта влизат меден пептид, растителни стволови клетки, витамини и аминокиселини, хиалуронова киселина. Тези вещества стимулират растежа на стволови клетки, заздравяват косъма и хидратират. Основните ефекти, които донася Pluryal Mesoline Hair, са сгъстяване на косата, намаляване на косопада и подобрване на структурата на косъма.

За оптимални резултати се препоръчват между 6 и 8 процедури.

Pluryal Mesoline Facecontour

Тази терапия предлага възможност за ремоделиране на контура на лицето. Базира се на иновативна формула, която включва дезоксихолева киселина, билката конска опашка, семена от конски кестен, както и гинко билоба. Мезотерапията с този продукт таргетира двойната брадичка – стопява мазнините, регенира кожата и я предпазва от негативни ефекти.

Специалистите препоръчват поне 4-5 процедури.

Pluryal Mesoline

Pluryal Mesoline Bodycontour

Pluryal Mesoline

Мезотерапевтичната процедура, която действа върху лицето и тялото е Pluryal Mesoline Bodycontour. Тя влияе върху ремоделирането и оформянето чрез стопяване на локалните мастни натрупвания. В съдържанието си включва фосфатидилхолин 5%. Това вещество трансформира мастните натрупвания в течност, която по естествен път бива извеждана от тялото.

Pluryal Mesoline Bodycontour действа оформящо и ремоделиращо като стопява локалните маястрни натрупвания по лицето и тялото.Съдържащият се фосфатидилхолин 5% превръща мастните натрупвания в течност, която бива изхвърлена от тялото по естествен път. С този продукт се постигат отлични резултатите в оформянето на силуета и премахването на двойна брадичка.

Експертите препоръчват между 4 и 8 процедури.

Кой извършва процедурите?

Всички процедури мезотерапия се извършват от медицинско лице с нужните знания, умения и опит.

Преди да се пристъпи към процедура се извършва нужната консултация на място, като се обсъжда типът кожа на клиента и коя процедура би била най-подходяща.

Д-р Милка Димитрова е опитен специалист в областта на кожни и венерически болести. Научете повече за нейните опит тук.

Подаръчни ваучери

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

  • 100 лв.
  • 200лв.
  • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Pluryal Mesoline

Искате ли да запазите час?

Запазете час за консултация и процедура:

070 013 897

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.