Pluryal Injectables - биоревитализация и оформяне на контура на лицето в Medical life Beauty Варна

Pluryal Injectables – продукти на базата на неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за биоревитализация и оформяне на контура на лицето

Филърите се използват за запълване на бръчки, контуриране на лицето и за отстраняване на неравости по кожата. Казано накратко, филърите придават обем там, където той липсва. В Medical Life Beauty работим с бранда Pluryal техните продукти са от ново поколение и с отлични качества и характеристики.

 

Компанията, която е собственик на бранда – MD Skin Solutions, е доказана на европейския пазар, но и не само. Продуктите се ползват в над 70 страни по света, предлагайки на потребителите надеждност и резултати. В производството и прилагането на процедурите са предприети всички необходими мерки на безопасност. Филърите на Pluryal са създадени на базата на неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за биоревитализация и оформяне на контура на лицето.

 

Процедурите се извършват от нашия опитен дерматолог – д-р Милка Димитрова.

Продуктова гама

Pluryal Classic

Този филър е наличен във вариант с или без лидокаин. Коригира от умерени до дълбоки линии и бръчки на лицето. Възвръща обема и контурира устните.

Pluryal Injectables Classic

Pluryal Volume

Този филър е наличен във вариант с или без лидокаин. Работи за възстановяване на структурата на лицето, повишава обема на устните. Коригира брадичката, повдига скулите и контурира.

Pluryal Volume
Pluryal Injectables Volume

Pluryal Contour Lidocain

Филър за ремоделиране на лицето. Използва се за запълване на зоната на слепоочието, възвръщане на обема на скулите, оформяне на брадичката и долната челюст.

Процедурите с Pluryal стават бързо и лесно. Те не изискват възстановителен период.

Кой извършва процедурите?

Всички процедури мезотерапия се извършват от медицинско лице с нужните знания, умения и опит.

Преди да се пристъпи към процедура се извършва нужната консултация на място, като се обсъжда типът кожа на клиента и коя процедура би била най-подходяща.

Д-р Милка Димитрова е опитен специалист в областта на кожни и венерически болести. Научете повече за нейните опит тук.

Подаръчни ваучери

Medical life Beauty предлага и закупуване на специални ваучери за подарък или лична употреба. Подходящи за рожден ден, имен ден, коледен подарък, 8-ми март. С повод или без впечатлете най-близките си!

Стойността на ваучера може да се използва за всички процедури, предлагани в центъра:

Ваучерите могат да бъдат на стойност:

  • 100 лв.
  • 200лв.
  • 500 лв.

Могат да се комбинират с текущи промоции.

Свържете се с нас за повече информация.

Искате ли да запазите час?

Запазете час за консултация и процедура:

070 013 897

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.