д-р Евелина Златанова

Ендокринология и болести на обмяната

Още за д-р Златанова

Д-р Евелина Златанова завършва специалност „Медицина“ в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна през 2011 г. и по време на следването си е удостоена със „Златен Хипократ“. Придобива специалност „Ендокринология и болести на обмяната“. В лекарската си практика работи в УМБАЛ „Света Марина“ и е в екипа на клиниката по „Ендокринология и болести на обмяната“ от 2011 г. до днес. От 2013 г. е асистент в катедра „Вътрешни болести“ на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна. Д-р Златанова е магистър по „Здравен мениджмънт“. От една година има практика в кабинета по „Ендокринология и болести на обмяната“ в МЦ „Медикал лайф“.

Участва в национални и международни конгреси и курсове за следдипломно обучение и квалификация. Член е на Български лекарски съюз и на Българско дружество по ендокринология.

В кабинета в МЦ „Медикал лайф“ д-р Златанова диагностицира, лекува и проследява състояния на заболявания на щитовидна жлеза, хипофиза, надбъбречни и полови жлези; остеопороза; ендокринен инфертилитет; проблеми на храненето. В работата си активно е ангажирана с последиците за здравето при захарния диабет – острите и хроничните усложнения, свързани с болестта.

добър лекар в медицински център Медикал лайф Варна

Имате някакви въпроси?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.