д-р Евелина Златанова

Ендокринология и болести на обмяната

Още за д-р Златанова

Д-р Евелина Златанова завършва специалност „Медицина“ в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна през 2011 г. и по време на следването си е удостоена със „Златен Хипократ“. Придобива специалност „Ендокринология и болести на обмяната“. В лекарската си практика работи в УМБАЛ „Света Марина“ и е в екипа на клиниката по „Ендокринология и болести на обмяната“ от 2011 г. до днес. От 2013 г. е асистент в катедра „Вътрешни болести“ на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна. Д-р Златанова е магистър по „Здравен мениджмънт“. От една година има практика в кабинета по „Ендокринология и болести на обмяната“ в МЦ „Медикал лайф“.

Участва в национални и международни конгреси и курсове за следдипломно обучение и квалификация. Член е на Български лекарски съюз и на Българско дружество по ендокринология.

В кабинета в МЦ „Медикал лайф“ д-р Златанова диагностицира, лекува и проследява състояния на заболявания на щитовидна жлеза, хипофиза, надбъбречни и полови жлези; остеопороза; ендокринен инфертилитет; проблеми на храненето. В работата си активно е ангажирана с последиците за здравето при захарния диабет – острите и хроничните усложнения, свързани с болестта.

добър лекар в медицински център Медикал лайф Варна

Имате някакви въпроси?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.