д-р Жанина Бързакова

Кожни и венерически болести

Още за д-р Жанина Бързакова

Доктор Жанина Бързакова завършва Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна през 2013 година. Дипломира се с отличие, което показва силната й мотивация да се развива в медицината.

Страстта й да помага на пациентите не остава незабелязана. През 2014 полага успешно изпит за зачисляване на специализация по Кожни и венерически болници към УМБАЛ „Света Марина” – Варна. А през 2020 завършва своята магистратура и придобива специалността: „Кожни и венерически болести”.

Отново през 2014 година, д-р Бързакова е назначена на работа в Skin Line – клиника за лазерна и еститична дерматология в град Варна. Там тя се развива в сферата на естетичната дерматология и доказва своя професионализъм и съпричастност на пациентите си.

През 2015, започва работа като лекар в Beauty Derm, където извършва естетични процедури, работи с лазерната система „InMode” и електрокагулатор.

Но желанието на д-р Бързакова да се развива не спира.  През годините тя изкарва различни курсове и обучителни семенири, с които да увеличи знанията си. Притежава сертификати за участие в:

  • Курс по „Кожни и венерически болести” в УМБАЛ Александровска – София.
  • Обучителен семинар на тема: „Акне и фотодерматози”
  • Обучителен курс по „Мезотерапия”.

Изкарала е обучителни курсове за поставяне на филъри, работа с лазерни системи и за монополярна хирурги за остраняване на доброкачествени кожни образувания.

Д-р Бързакова е член на Българското Дерматологично Дружество – БДД и Българския Лекарски съюз – БЛС. Това ѝ дава възможност да взима участия в български и чуждестранни коференции и обучения по „Кожни и венерически болести” и естетична дерматология.

От януари 2021 година, д-р Бързакова е част и от екипа на медицински център Медикал Лайф.

добър лекар в медицински център Медикал лайф Варна

Имате някакви въпроси?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.