Д-р Виктор Минков

Ушни, носни, гърлени болести

Още за д-р Минков

Д-р Виктор Минков започва работа в МЦ „Медикал лайф“ от април 2021 г. Той е специалист по Ушно-носно-гърлени болести . Стажът му е с продължителност над 7 г. Д-р Минков завършва своето медицинско образование в Тракийски университет  в гр. Стара Загора през далечната 2013 г. След това продължава своето развитие като специализира в болница „Св. Анна“, гр. Варна.

Д-р Минков е активен участник в Общинската програма за „Профилактика на сънната апнея“. Това състояние се среща основно при мъжете и доста по-рядко при жените. Благоприятствано е от наднорменото тегло и възрастта. По своята същност се свързва с много на брой повтарящи се спирания на дишането по време на сън. Това води до усложнения.

Участва в множество конференции, конгреси и семинари по своята специалност. Член е на Българския лекарски съюз. Владее английски, руски и украински език.

Специалистът, който се занимава с ушно-носно-гърлени болести (УНГ), се нарича още оториноларинголог, а науката, занимаваща се със съответната медицинска тематека – оториноларингология. Нейн обект са развитието, лечението и превенцията на болестите на ушите и носоглътката. Сложна е задачата на този тип лекари, защото се грижат за три различни системи в тялото. Те ежедневно търсят връзката между тях.

Лекарите УНГ пазят нашето здраве, лекувайки синузит, ринит, ларингит, възпаление на уши и гърло, остър и хроничен отит, мастоидит, различни увреждания на слуха и тъпанчетата, както и много други.

Запазете своя час при д-р Минков бързо и лесно чрез платформата Superdoc.

Виктор Минков УНГ

Искате ли да запазите час?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.