Д-р Милка Димитрова

Кожни и венерически болести

Още за д-р Димитрова

Д-р Милка Димитрова е опитен специалист в областта на дерматологията и венерическите болести. Взема своята магистърска степен в медицината през 2013 г. От следващата 2014 г. започва работа в „Спешно приемно отделение“ на МБАЛ „Силистра“. През 2014 е зачислена и като специализант „Кожни и венерически болести“ към УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна. Д-р Димитрова продължава да развива своите знания и умения като през 2017 г. придобива магистърска степен по „Здравен мениджмънт“, а през 2020 г. придобива и своята специалност „Кожни и венерически болести“.

 

Д-р Димитрова участва в редица инициативи за повишаване на квалификацията и информационния си ресурс. Включва се в лятна академия по дерматология към Военномедицинска академия – София, курс на тема „Кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“, гр. София, преминава обучения, свързани с темите за акне и фотодерматози, мезотерапия, криотерапия. Преминава и курс по поставяне на филъри. Членува в Българското дерматологично дружество и в Българския лекарски съюз. Редовен участник е в национални и международни конференции, посветени на темите, свързани с клиничната и естетична дерматология.

 

Обхватът на работа на д-р Димитрова включва и употреба на съвременна апаратура. Има опит с въгледвуокисен лазер за остраняването на доброкачествени кожни образувания, премахване на белези от различно естество и извършване на лазерен ресърфисинг. Д-р Димитрова използва и съвременни методи за профилактиката и лечението на кожни и венерически заболявания при своите пациенти.

Д-р Милка Димитрова – кожни и венерически болести

Искате ли да запазите час?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.