Бързо и ефективно справяне с отоците по метода на Ендермологията на LPG Systems

Автор: Medical Life

Бързо и ефективно справяне с отоците
МЦ „Медикал лайф“ е мястото, където ще срещнете доказани специалисти, които ще се погрижат за Вашето здраве.

Ако четете редовно нашия блог, вече трябва да сте запознати с впечатляващото действие и широк обхват на метода на Ендермологията на LPG Systems. В този материал ще се фокусираме върху това как ендермотерапията и липомасажът ще са Ви от полза при лекуването на отоци, защото както може би знаете, голяма част от хората се сблъскват с подобно състояние в момент от живота си.

Кои са често срещаните причини за поява на оток?

Има няколко основни причини за образуването на отоци. Често те са свързани с наличието на по-безопасни състояния, като продължителен престой в седнало или изправено положение на тялото. Възможно е, обаче, подуването да бъде симптом на сериозни здравословни проблеми. Отоците може да бъдат следствие от травма, от заболяване или от оперативна интервенция. По отношение на тяхното местоположение, те са генерализирани (намират се в различни области на тялото) или локализирани (подуването се наблюдава на едно място).

Какво е отокът и как да проверим проявило ли се е подобно състояние?

Отоците всъщност представляват повишено натрупване на течност в пространството между клетките и телесните кухини, което предизвиква значителен дискомфорт в човешкия организъм. За да възникне оток, необходимо условие е скоростта, с която преминават течностите в тъканите, да бъде по-висока от тази на резорбцията (всмукването).Слоевете на човешката кожаТъй като причините за образуване на отоци са различни, то и симптомите ще се различават по своето проявление. Затова, ако имате съмнение, трябва спешно да потърсите надежден медицински център. За да проверите дали имате оток, можете да приложите определен натиск върху мястото, за което се съмнявате. В зависимост от получилото се хлътване и бързината, с която се възстановява, ще можете да прецените има ли наличие на оток или не. Забележете, че при силно изразено състояние възстановяването на вдлъбнатината може да отнеме до 2 минути.
 
 
Как венозната недостатъчност засяга образуването на отоци?

Нещото, което до голяма степен обуславя отока, е венозната недостатъчност. Между Вашата кожа, мускули и венозно кръвообращение съществува неразривна връзка. Вените и капилярите се локализират в кожата, подкожната мастна тъкан, а след това и между мускулите. За да могат вените да осигурят добрата циркулация за сърцето, всеки от тези елементи трябва да изпълни своята важна роля. Кожата трябва да е здрава, гъвкава, еластична и да няма излишни мазнини, а от своя страна мускулите трябва да бъдат тонизирани. Така кръвоносните съдове ще могат да изпълняват своята функция на „помпа“.

Ендермология на LPG Systems

Как Ендермологията на LPG Systems помага за справянето с отоците?

Ендермологията обръща внимание на вените, като ги лекува. Благодарение на значителното подобряване на венозната и лимфна микроциркулация, кожата става пофина и еластична, болката постепенно изчезва, а отокът намалява. Стените на венозните съдове се стимулират. Това благоприятно въздействие продължава за значително дълъг период от време.
Модерният апарат Cellu M6 Keymodule на LPG Systems, с който МЦ „Медикал лайф“ разполага, бързо и ефективно третира венозната недостатъчност, дори при наличието на разширени вени. Освен това, той е силно ефективен за отоците по крайниците.

Ако страдате от синдром на венозната недостатъчност, уморени и отекли крака, болки в глезените и подбедриците, заповядайте на консултация с екипа на МЦ „Медикал лайф“, където нашите специалисти ще Ви предложат качествена и надеждна помощ. LPG дава възможност да бъдете лекувани правилно и да се наслаждавате на своите здраве и красота. Доверете ни се!
Допълнителна информация за метода на Ендермологията и възможностите, които дава той, можете да намерите на следния линк.

МЦ „Медикал лайф“
www.medicallife.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Васил Петлешков“ 3
Телефони на регустратура: 070-013-897; 052 630 000; 0877 700 434; 0877 700 724
E-mail: info@medicallife.bg
Facebook страница: МЦ „Медикал лайф”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.