д-р Димитричка Димитрова

Физиотерапия и рехабилитация

Още за д-р Димитрова

Д-р Димитричка Димитрова има близо 30-годишна лекарска практика в областта на „Физиотерапия и рехабилитация“. От 1978 година до днес последователно работи в Детско отделение на Окръжна болница –  гр. Добрич, ДМД – Варна, Детско отделение на Окръжна болница – гр. Варна, Диспансер по спортна медицина – гр. Варна, хотелски комплекс „Мимоза“ – балнеология, хотелски комплекс „Кристал“ – балнеология, Военно-почивен дом „Св. св. Константин и Елена“, МЦ „Санита“, хотелски комплекс „Магнолия“ – балнеология, МЦ „Клиника Нова“.
Д-р Димитрова завършва Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна и последователно придобива три различни специалности – „Физиотерапия“, „Педиатрия“, „Иглотерапия“.

В екипа си в „Медикал лайф“ д-р Димитрова има професионално подготвени рехабилитатори със завършено медицинско образование. „Физиотерапия и рехабилитация“ в медицинския център разполага с кабини за електролечение и за масаж. Има отделно специално помещение за лазер, оборудвано в съответствие с всички изисквания за работа с този клас медицинска апаратура. За целите на лечебната физкултура е изграден салон, изцяло оборудван с всички уреди, необходими за рехабилитация и пълно възстановяване.

„В дейността си ние разчитаме на съдействие от пациента. Държим в процедурните карти да се попълва графа „професия“ и това не е самоцелно. Работната позиция често помага да се определи патологията, защото ни дава много отговори за навиците на човек в работна среда – навици, които често провокират определено заболяване. Съветваме пациентите да не чакат прекалено дълго, тъй като колкото по-навременна е рехабилитацията, толкова по –бързо е възстановяването. Това е и нашата цел – навременно и адекватно лечение.“

Имате някакви въпроси?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.